Vlaanderenroute
NL FR EN DE
Terug naar overzicht

Vlaanderenroute

952 km - 5155 meter

Kan je niet kiezen? Geen nood: deze best of-route leidt je langs de mooiste highlights uit alle Vlaamse windstreken. Smeer alvast je ketting, want de Vlaanderenroute combineert je wildste fietsdromen in één traject. Van golvende akkers over iconische kunststeden en historische dorpen tot ’t zeetje: dat beleef je pas écht vanop de fiets, met je voeten stevig op de pedalen, de wind in je rug.

Voor de Vlaanderenroute neem je maar best je tijd, want geloof ons: het is het waard. Wat denk je van een halve dag fietsen door de polders, om daarna wat rond te kuieren in pittoresk Brugge? Of van onder Brussel door te fietsen door de bosrijke rand van de hoofdstad? Aan jou om te kiezen of je de hele route aflegt, heel Vlaanderen rond, of er een kortere daguitstap van maakt langs een deel van het traject. Mogelijkheden te over.

Eindigen doe je hoe dan ook met een gelukzalig frisse pint in een van onze vele fietscafés, na een dag flink te hebben doorgetrapt. Aan een langere tocht bezig? Dan pik je wat van onze gastvrijheid mee in een gezellige B&B, om ’s ochtends uitgerust op je fiets te klimmen. Waar wacht je nog op?

Sfeerbeelden

Verkeersbord